Is mijn drukwerk over 4 maanden nog wel actueel?

De open dagen zitten er inmiddels weer op en de aanmeldingen voor het nieuwe schooljaar zijn binnen. Waarschijnlijk ben je al druk met de voorbereidingen om de nieuwe brugklassers van alle informatie te voorzien, zodat zij met een gerust hart kunnen starten aan een nieuw avontuur. Maar hoe relevant is de informatie die vandaag geschreven wordt nog over 4 maanden?

Directe communicatie is een must!

Door de steeds veranderende coronamaatregelen is het nog niet zeker hoe het nieuwe schooljaar eruit gaat zien. Wat wel zeker is, is dat direct communiceren en informeren van brugklassers en hun ouders een must is! Veel scholen zijn momenteel bezig met het verzamelen, bundelen en printen van belangrijke informatie voor brugklassers. Maar hoe actueel is de informatie die vandaag geschreven wordt nog bij de start van het nieuwe schooljaar? Het is zonde om tijd en geld in drukwerk te steken wanneer dit over 4 maanden weer aangepast moet worden.

Bespaar tijd en drukkosten

Naast dat er enorm veel tijd in de opmaak van (brugklas) documenten wordt gestoken heb je als school ook te maken met hoge drukkosten. Met een eigen Brugklas App bespaar je zowel op tijd als op de kosten! Daarnaast is de app altijd actueel. Vinden er wijzigen plaats of worden de coronaregels aangepast? Communiceer dit dan direct via de app! Dankzij ons eenvoudige CMS plaats je eenvoudig berichten of documenten in de app. Ook kan je pushberichten versturen zodat je iedereen direct bereikt.

Binnen een week jouw eigen Brugklas App!

Vaak wordt er gedacht dat het ontwikkelen van een eigen app veel tijd en geld kost. Niet bij ons! Binnen één week kan jouw eigen Brugklas App al live staan in de app stores en dat tegen een vast laag bedrag per jaar!

Plan vrijblijvend een online afspraak in met onze adviseur
Wil je meer informatie over de Brugklas App? Plan dan via onderstaande button vrijblijvend een online afspraak in met Joey. In slechts een half uurtje neemt hij je mee in de mogelijkheden die de app jouw school biedt en geeft hij antwoord op jouw vragen.