Na het succes van Open Dag Apps richt Parentcom nu ook pijlen op de brugklas!

ParentCom, dé kennispartner in het onderwijs, introduceert de Brugklas App! Met deze app richt ParentCom zich specifiek op de overstap van het basis onderwijs naar het middelbaar onderwijs. Een spannende en vaak stressvolle overstap waar veel voorbereiding, nieuwe regels en een geheel nieuwe omgeving bij komt kijken.

Directeur Hans Donkers ligt toe: “Het is een stap van een bekende, naar een nieuwe wereld. Een wereld met een nieuwe omgeving, nieuwe regeltjes, nieuwe systemen en nieuwe verwachtingen. Een wereld waar ouder en kind het vooral goed willen doen en zich goed willen voorbereiden op wat gaat komen. Een goede begeleiding, en de juiste beschikbare informatie zijn essentieel voor een zo goed en rustig mogelijke voorbereiding.”

Bereid leerling en ouder voor op de eerste week

Eigenlijk wordt zo’n beetje alles anders op de middelbare school. Vaak wordt de overstap naar de middelbare school als stressvol ervaren. Communicatie speelt hierbij een hele grote rol. Brugklas App is aan de slag gegaan om deze communicatie en het gehele proces minder stressvol te maken.

Welke boeken moeten we hebben? Wanneer zijn de vakanties? Moeten we een tablet of laptop aanschaffen? Hoe moeten boeken gekaft zijn? Allerlei vragen die direct bij ouders en toekomstige leerlingen op komen.

Al deze informatie deel je eenvoudig via de Brugklas app. Want voor zowel kinderen als ouders is hun telefoon hét middel om informatie te verstrekken en verkrijgen. Met de Brugklas App kun jij hierop inspelen. Communiceer alles met betrekking tot de brugklas naar ouders en kinderen. Zo hebben zij altijd en overal alle informatie bij de hand in één systeem.

Over ParentCom

ParentCom is ontstaan door een bundeling van krachten van twee grote namen binnen de onderwijsbranche: Basisschool Apps & BasisOnline. In 2005 begonnen met enkele kleine scholen en inmiddels uitgegroeid tot dé kennispartner in het onderwijs.

Door de jaren heen is ParentCom flink gegroeid, niet alleen qua personeel en het aantal scholen, maar ook in het aanbod. Inmiddels is ParentCom, door de jarenlange ervaring binnen het onderwijs, uitgegroeid tot kennispartner op het gebied van online communicatie binnen de onderwijsbranche. Of het nu gaat om het werven van leerlingen via een website en online marketing of het verbeteren van de oudercommunicatie, ParentCom deelt haar kennis en producten graag met je!

Meer informatie en vragen: www.Parentcom.nl | www.opendagapp.nl

Caspar Hoekstra, Sales Manager | caspar.hoekstra@concapps.nl| 06-24251092