Snel schakelen en informeren, altijd en overal

Het afgelopen jaar was meer onvoorspelbaar dan ooit. Scholen dicht, scholen weer open, toch weer dicht en dan hebben we het nog niet gehad over alle bijkomende maatregelen. Hoe zijn jullie hiermee omgegaan? Was iedereen makkelijk te bereiken of waren er veel onduidelijk- en onzekerheden? Snel kunnen schakelen en informeren is essentieel, dat hebben we wel gemerkt.

We kennen ze allemaal: de pushmeldingen. Die berichten die verschijnen op je vergrendelscherm en eventueel ook nog in de app. Hiermee laat jij als school op een opvallende manier weten dat er nieuws is. Plaats een kort bericht waarin de boodschap direct duidelijk is of geef aan dat er nieuws is wat de ontvanger moet lezen.

Ja, ook met WhatsApp of andere middelen krijgen ontvangers pushberichten. Maar willen we wel dat al deze leerlingen of hun ouders via WhatsApp met ons communiceren? Via een eigen Brugklas App stuur je bij ieder aangemaakt bericht eenvoudig zelf een pushbericht, dit kan maar hoeft niet uiteraard.

Zo krijgen zij direct een melding op hun vergrendelscherm en het beginscherm van de app, niet te missen dus. Denk bijvoorbeeld aan meldingen als;

– Laatste dag om een locker aan te vragen
– Vergeet geen schoolboeken te bestellen
– Winkels dicht? Hier koop je online kaftpapier
– Scholen dicht! Lees hier hoe we het aanpakken.

Eenvoudig, snel en duidelijk deel jij informatie met betrekking tot jouw school via een eigen Brugklas App en breng je alle brugklassers en hun ouders op de hoogte van last-minute of nieuwe informatie via pushberichten! Ga jij ervoor? Vraag vandaag nog een gratis test app aan!